Olej z pestek truskawek

Zimnotłoczony olej z pestek truskawek

21,95

Na stanie

Ilość dowolnych pozycji w koszykuCena tego produktu
3 - 4 20,63
5 - 6 20,19
7 + 19,76
Add to wishlist
Kategoria:

Poznaj Moc Truskawki!

Najwyższej jakości olej pochodzący z rodzinnej tłoczni. Dzięki naturalnej metodzie tłoczenia na zimno posiada wyjątkowy, świeży, lekko owocowy aromat. Poprawia kondycję skóry dojrzałej zwiększając jej elastyczność i redukując przebarwienia. Systematyczne stosowanie oleju z pestek truskawek wpływa pozytywnie na odbudowę bariery ochronnej skóry, która nie dopuszcza do jej odwodnienia. Zalety: bogate źródło witamin A, B, C i E, nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3, 6 i 9 oraz przeciwutleniaczy. Posiada szybką zdolność wchłaniania, skutecznie nawilża. Doskonały do skóry wrażliwej i tłustej, dojrzałej, jak również z rozszerzonymi porami. Delikatnie sciągający, perfekcyjny dodatek do kremu bądź serum.

REPUBLIKA MYDŁA TŁOCZY OLEJE! Olej pochodzi z naszej małej tłoczni. Wytwarzamy go w bardzo małych partiach, żeby zachować świeżość oraz najwyższą jakość. Tłoczymy tradycyjną metodą na zimno, nie filtrujemy celem utrzymania wszystkich cennych składników zawartych w nasionach. 

W oleju może występować naturalny osad pochodzący z nasion (efekt tłoczenia na zimno, bez filtrowania).

 

 

Skład

Zimnotłoczony olej z pestek truskawek.

Ingredients (INCI)

Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil. 

 

Pojemność: 30 ml

***

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej z pestek truskawek”