Olej z pestek malin

(1 opinia klienta)

24,95

Na stanie

Ilość dowolnych pozycji w koszykuCena tego produktu
3 - 4 23,45
5 - 6 22,95
7 + 22,46
Kategoria:

Do rodziny Republiki Mydła dołącza olej z nasion czerwonej maliny. Ten znany wszystkim olej doskonale sprawdzi się w codziennej pielęgnacji każdego rodzaju skóry. Malutkie nasiona w swoim składzie posiadają kwasy NNKT, czyli Omega-3 i Omega-6, stanowiąc aż 80% składu oleju oraz witaminę E i A, z których ucieszą się osoby zmagające się z problemami skórnymi. Niezwykle delikatny, szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu, nie zatyka porów. Łagodzi podrażnienia powstałe w wyniku promieniowania słonecznego, nawilża i natłuszcza naskórek. Polecamy szczególnie osobom ze skórą skłonną do alergii. Tłoczony metodą na zimno, w pełni naturalny.

 

 

Jak stosować olej z nasion malin:

  • Solo – wystarczą 2-3 kropelki nałożone na oczyszczoną skórę twarzy. Przed użyciem polecamy zwilżyć skórę hydrolatem w celu lepszej wchłanialności
  • Jako baza pod makijaż
  • Masaż twarzy
  • Dodatek do kremu lub serum

 

Skład

Olej z pestek malin.

Ingredients (INCI)

Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil.

 

Pojemność: 30 ml

***

1 opinia dla Olej z pestek malin

  1. zaneta_weglewska

    Olejek jest poprostu nieziemski! Skora wyglada na mlodsza po raptem tygodniu stosowania! Zakonczylam pierwsza buteleczke oleju (stosowanie rano i wieczorem) i jestem pod wrazeniem!Stosowac po spryskaniu skory hydrolatem – wchlania sie jak krem!!! Swietny jako baza pod makijaz – chwilke nalezy zaczekac jak sie wchlonie. Super produkt 🙂

Dodaj opinię