Sold Out

Olej z nasion czarnej porzeczki

Zimnotłoczony olej z nasion czarnej porzeczki.

(1 opinia klienta)

Chwilowo niedostępne

Brak w magazynie

Kategoria:

Prezentujemy niezwykle delikatny, aromatyczny olej z nasion czarnej porzeczki, który w swoim składzie zawiera rzadko występujące kwasy GLA oraz SDA, odpowiadające za działanie łagodzące oraz gojące. Olej polecamy także przy AZS oraz łuszczycy. Zmniejsza zaczerwienienia, jak również wszelkiego rodzaju podrażnienia skóry. Antocyjany zawarte w oleju pełnią funkcję naturalnych filtrów przeciwsłonecznych. Polecamy w codziennej pielęgnacji każdego rodzaju skóry, w tym również delikatnej skóry dzieci.

REPUBLIKA MYDŁA TŁOCZY OLEJE! Olej pochodzi z naszej małej tłoczni. Wytwarzamy go w bardzo małych partiach, żeby zachować świeżość oraz najwyższą jakość. Tłoczymy tradycyjną metodą na zimno, nie filtrujemy celem utrzymania wszystkich cennych składników zawartych w nasionach. 

W oleju może występować naturalny osad pochodzący z nasion (efekt tłoczenia na zimno, bez filtrowania).

 

 

Skład

Olej z pestek czarnej porzeczki.

Ingredients (INCI)

Ribes Nigrum (Blackcurrant) Seed Oil.

 

Pojemność: 30 ml

***

1 opinia dla Olej z nasion czarnej porzeczki

  1. agnieszka.zaremba

    Ciemny kolor, gęsty, dlatego warto ostrożnie używać. Ja używam na noc i rano skóra nawilżona i delikatnie napięta.

Dodaj opinię